Home Singles BEAU FILS – Gaz Gaz

BEAU FILS – Gaz Gaz

by Nel Mertens

Deze schone jongen is een nieuw fenomeen in de Belgische scene en met zijn debuutsingle Gaz Gaz draagt Beau Fils zijn steentje bij aan de Franstalige popcultuur. Fenomeen in de betekenis van buitengewoon en intrigerend.

Honingdauw in de synths, die dissonant wringen met de vocals. Lazy beats, een cynische tekst en je m’en foutistische vocals horen we in een muzikaal vrij eenvoudig plaatje dat even verfrissend als absurd oncomfortabel aanvoelt.

“Écraser l’enfant qui revient de la plaine de jeux. La mort d’un enfant ne fait jamais d’heureux. Sauf si les parents sont vraiment religieux. L’envie de partir, oublier le crime sans plus revenir. Un empire à construire une chanson à finir.”

Harde woorden over snelheidsduivels op de weg, snelheidsduivels in het leven. Wij zijn niet meteen overweldigd door deze nieuwe aanwinst, maar laat dát je niet tegen houden om er helemaal wild van te worden!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More