Home Singles BAZ – Gratis (Eigen Beheer)

BAZ – Gratis (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

Rapper Baz timmerde jaren hard aan zijn eigen weg tot hij in 2017 besliste op een punt te zetten achter zijn muzikale carrière. Vorig jaar begon het echter opnieuw te kriebelen en ondertussen bracht hij al vier singles: Blij, Oef, Bergtop en Geweldig, uit. Het vuur brandt blijkbaar terug serieus bij de rapper.

© Baz

Nieuwe single Gratis is een productie van Frank van der Steen, ook bekend als Ome Frank, die reeds zijn strepen verdiende in de Nederlandse rapscene als lid van Kern Koppen. Op deze track schetst Baz zijn kijk op de hiphop-scene en hij neemt geen blad voor de mond. Zijn scherpe woorden hakken er stevig in op deze laidback track.

Na jaren vertoeven in het hiphop-milieu, zag en ondervond Baz genoeg om eens serieus zijn gal te spuwen op deze sterke track. Ome Frank voorzag het nummer van niet al te harde beats zodat het niet al te donker klinkt. Het is duidelijk dat Baz er terug volledig staat, misschien in een nog overtuigender en realistischer versie dan vroeger.

Je kan Gratis streamen via deze link.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More