Home Singles BAZ FT. RONCHA – Geweldig (Eigen Beheer)

BAZ FT. RONCHA – Geweldig (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

In 2017 besloot rapper Baz om zijn micro aan de wilgen te hangen maar sinds vorig jaar is hij volledig terug. In de zomer van 2020 bracht hij met WIM de track Blij uit en in de december kregen we de rauwe hiphoptrack Oef, die Baz opnam met de Nederlandse hiphop grootheden Tenshun en Kern Koppen. Vorige maand verscheen nog de zalige track Bergtop die hij opnam met Gewoon Tom, Roncha, Tenshun en Walter Ego.

© Baz Feat. Ronch

Nu is Baz terug met een nieuwe single die hij opnam samen met Roncha. Het is ook het campagnelied voor het komende congres van ICOBA (het kenniscentrum rond agressiebeheersing), dat volledig in het teken staat van het thema: geweldig omgaan met agressie. Het duo pakt op deze funky track geweld stevig aan.

De beats waar Baz en Roncha op rappen komen van Wits. Coen Witteveen legde er een sensuele sax bovenop. Baz en Roncha krijgen ook nog versterking van Mélanie, die de backings voor haar rekening neemt.

Het is knap dat deze rappers zo’n gevoelig onderwerp, dat dezer dagen blijkbaar regelmatig in het nieuws komt, aankaarten. Als het dan ook nog op zo’n zalig nummer is dan is dat mooi meegenomen.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More