Home Belgisch BALTIMORE – High Horse (Eigen Beheer).

BALTIMORE – High Horse (Eigen Beheer).

by Luminous Dash

België stroomt over van het beloftevol muziektalent en daarmee ook van muziektalentenwedstrijden. De meest bekende in Vlaanderen: De Nieuwe Lichting, Humo’s Rock Rally, Sound Track… Selectie voor een van deze wedstrijden leidt dan ook vaak tot meer erkenning en aandacht van de (muziek-)media. Op dat vlak doen de leden van Baltimore het zeker niet slecht.

(c) : Baltimore

In 2016 en 2017 zaten ze bij de selectie van Studio Brussel voor De Nieuwe Lichting en vorig jaar werden ze door Compact Disk Dummies uitgekozen voor Sound Track Limburg. Binnenkort volgt hun eerste plaat en het net gereleasete High Horse zal daar ook op staan. Hun “psych pop with dirty guitar lines” kan ook hier ontdekt worden, en dan vooral in de bijhorende clip.

Hoewel het tempo nooit echt omhoog wordt getrokken, dooft het nummer ook nooit echt uit en blijft de energie de hele tijd hoog. Voor de liefhebbers van psychedelica en indierock wordt deze plaat zeker iets om naar uit te kijken!

Ine Geldermans

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More