Home Belgisch ASERMOIETUITKOMT – Duisternis (Eigen beheer)

ASERMOIETUITKOMT – Duisternis (Eigen beheer)

by Geert Mertens

ASERMOIETUITKOMT lanceert een tweede single in afwachting van hun nieuwe album Miauw: Duisternis. “Mensen zeggen dat onze liedjes soms platte teksten hebben, dus wilden we een duister nummer maken”, zegt frontman Ronny.

Het resultaat is een liedje over het borrelen van de darmen en het daaropvolgend laten van een scheet, helemaal in de stijl van ASERMOIETUITKOMT. De bijbehorende videoclip speelt zich ook voornamelijk af op het toilet. Ondanks de dreigende cymbalen- en basintro klinkt het daarna weer als vanouds ASERMOIETUITKOMT.

Iets minder vlot in het gehoor liggend dan voorloper Mijn Zin maar toch weer een nummer dat in de kamer blijft hangen, waarbij de band hulp kreeg van Jeroen Camerlynck van Fleddy Melculy. Op 20 april 2024 vindt de releaseshow van Miauw plaats in de Hnita Hoeve in Heist-Op-Den-Berg. Ook Rudion, Zombie Butterfly en Belgian Asociality spelen er.

WEBSITE / FACEBOOK / INSTAGRAM / SPOTIFY

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More