Home Singles ARBEID ADELT! – Pret (Mark Plati Remix) (Starman Records)

ARBEID ADELT! – Pret (Mark Plati Remix) (Starman Records)

by Bart Verlent

Arbeid Adelt! is terug van nooit weg geweest, deels toch. Marcel Vantilt, Luc Van Acker en Jan Vanroelen lieten dit jaar de zalige langspeler Het Heelal Is Hier op de mensheid los en die ademt dezelfde absurde newwavesfeer van de jaren ’80 uit. Op het podium wordt Vantilt niet bijgestaan door het vertrouwde duo Van Acker en Vanroelen, maar wel door Andrew Claes (Hamster Axis, Stuff.), Leen Diependaele (Samowar, History Of New Wave Tour) en Thomas Vanelslander (Gorki, Raymond Van Het Groenewoud).

© Arbeid Adelt!

Na een clubtournee kan je de vernieuwde Arbeid Adelt! deze zomer zien op verschillende festivals. Om dat wat in de kijker te zetten, krijgen we nog een remix van Pret. Daarvoor kon de band rekenen op Mark Plati (bekend als muzikant van David Bowie, Lou Reed, Fleetwood Mac, The Cure,…) die ook een remix maakte van De Taal Van De Liefde. Beide mixen zijn terug te vinden op het album.

De herwerking van deze lekkere, funky track kreeg een zweverige intro voordat hij helemaal openbarst. De drums knallen stevig overstuurd door de boxen waardoor het allemaal nog intenser en dansbaarder wordt. Wat een bom van een remix.

Arbeid Adelt! kan je aan het werk zien op deze festivals:

23/07 – Gentse Feesten, Gent
08/08 – Carrousel, Schilde
10/08 – Fonnefeesten, Lokeren
15/08 – Paulusfeesten, Oostende
26/08 – De Ruyterfeesten, Waasmunster
09/09 – Rock ‘N Rex, Essen
10/09 – Schippersweekend, Lauwe

Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More