Home Singles ANTLER – Wandering

ANTLER – Wandering

by Bart Verlent

Naast The Antler King is er nu ook Antler, een vijfkoppige indie/alternative band uit het Gentse. Via hun muziek ontsnappen ze aan de drukte van het alledaagse leven en vormen ze samen één uniek geheel. De band heeft een poppy sound met invloeden van surf en indie, maar aangezien elk lid zijn eigen muzieksmaak heeft, is Antler een samensmelting van diverse invloeden.

© Antler

Wandering is hun derde single en die is gebouwd op mooie, warme, weidse arrangementen. Het nummer opent met een vrij lange, melancholische intro. Daarna plooit het nummer mooi open dankzij de heldere stem van Daan Vandeplassche. Het is echt wel een indrukwekkende compositie dat deze kerels bij elkaar geschreven hebben.

Antler bracht vorig jaar twee singles uit, dit jaar trakteren ze ons enkel op dit straffe Wandering. Nu maar hopen dat in 2023 eindelijk een debuutep of album verschijnt van deze beloftevolle band.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More