Home Belgisch ADJA – To Be Naive

ADJA – To Be Naive

by Felix Sandon

Veel artiesten beweren dat less soms more is, maar Adja Fassa doet écht veel met weinig: op haar nieuwe single To Be Naive is alle muzikale begeleiding zo uitgepuurd en afgemeten dat ze volledig ten dienste staat van haar fabelachtige stem die aanvoelt als thuiskomen in een warm huis op een gure winterdag.

Adja in april 2022. Foto: Dirk Wouters

Uit de jazz leent ze een zijdezachte trompet en piano, uit de soul een hemels achtergrondkoor, maar veel meer heeft de Brusselse laureate van Sound Track niet nodig; in het slot staat haar stem er zelfs helemaal alleen voor. Haar vocale acrobatie klimt en klautert, springt en swingt alle kanten op om dit verhaal te vertellen over die allereerste vriendschap, die vurige jeugddroom en vooral die allerprilste liefde. Een naïviteit die we eerder onschuld zouden noemen en waar je op latere leeftijd al eens jaloers op bent.

Wij kijken al uit naar wat Adja nog meer in haar mars heeft. Dat ontdekken we al op 24 februari, wanneer haar eerste ep het levenslicht ziet.

FACEBOOK / INSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More