Home ReviewsAlbum Reviews SHE BAD – These Days (Eigen Beheer).

SHE BAD – These Days (Eigen Beheer).

by Björn Comhaire

SHE BAD – These Days (Eigen Beheer)

In 2017 wonnen de heren en dame van She Bad, de meest recent editie van Rockvonk en dat hebben ze voor een groot stuk te danken aan hun geweldige live reputatie.

© She Bad

De band die pas in 2016 werd opgericht, werkt momenteel aan hun debuut-ep en releasede zopas een eerste single These Days.

Hoewel She Bad zichzelf als hedendaagse rockband omschrijft, is These Days meer dan zomaar een rockdeuntje. Het nummer begint een beetje vaag met een wat overbodige elektronische soundscape en zweverige gitaren. Het komt pas echt tot leven wanneer de prachtige en krachige stem van Lindy Versyck de lucht messcherp doorklieft. Wat een ongelooflijke geluid brengt deze vrouw voort! Geen half gemompelde keelklanken en vreemde Engelse uitspraak. Neen, ze zingt zo zuiver en met zo’n ogenschijnlijk gemak dat je er bijna rillingen van krijgt. Ja, we zijn een beetje van ons sokken geblazen!

Het is die stem die voor She Bad wel eens het verschil zou kunnen maken. Hoewel These Days op zich een goed, stomend rocknummer is, is het toch vooral de zang die maakt dat je blijft luisteren.

WEBSITE

FACEBOOK

VI.BE

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More