Home Belgisch ROSELIEN FEAT. AMO ACHILLE – Loving (Eigen Beheer).

ROSELIEN FEAT. AMO ACHILLE – Loving (Eigen Beheer).

by Luminous Dash

“Je hebt talent, blijf vooral schrijven …”. Iedere arttiest krijgt dit soort woorden wel eens in zijn carriere te horen al was het maar het schouderklopje van oma, maar wat als het uit de mond van Meshell Ndegeocello komt? Juist, dan plak je dat boven je biografie en als daar ook nog eens lovende praatjes van Anthony Joseph, DJ Lefto of van François Gustin van. Girls In Hawaii bijkomen dan weet je dat je op het juiste spoor zit. Het overkwam de Brusselse Roselien.

De zangeres nam twee ep’s op waarvan de eerste werd geproducet door Pomrad en de tweede door haar zelf. Meteen werd duidelijk dat ze ervoor koos om jazz, soul, electronica, R’n B en folk te gaan mengen. De twee releases gingen niet onopgemerkt voorbij waardoor Roselien de support act werd voor heel wat gerenommeerde artiesten.

De weg naar de top wordt verder gezet door de nieuwe single Loving waarbij ze kon rekenen op de vocale steun van de Antwerpse rapper Amo Achille die ontdekt werd door TheColorGrey en zo sterk in hem geloofde dat hij hem tekende op diens Corner Vibe Records.

De nieuwe single handelt over een sterke, onafhankelijke vrouw die er in slaagt om geleden pijn in kracht om te zetten. Een heerlijke R’nB-song die zowel de stem van Roselien als haar talent als muzikante in de verf zet. Loving is dan ook een oorwurm geworden die smeekt om gedraaid te worden!

Copyright foto: Carmen De Vos

Soundcloud
Facebook
Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More