Home ReviewsAlbum Reviews PARASITE CIRCUS – Infectious Information Systems (Lonercult)

PARASITE CIRCUS – Infectious Information Systems (Lonercult)

by Patrick Bruneel

Antwerpen roert graag in allerlei potjes en dat doet ook het kwartet Parasite Circus.

Brent Bertels (zang), Frank Stassen (bas), Jef Organe (drums) en Sven Leys (gitaar) doen dat niet op laakbare wijze maar door het mengen van heel straffe deathmetal met grindcore en een ietsie pietsie hardcore.

Voer voor hen die het graag ruw en hard hebben zijn de vier nummers op deze eenzijdige 12″ (een ets of zo siert ongetwijfeld de B-kant vermoeden we). Knallers zijn het, die ondanks de logge heavyness zich al snel in onze hersencellen nestelen.

Gas terugnemen, daar heeft dit kwartet geen zin in. Alleen een beetje jammer dat ze maar vier nummers opnamen, die waarschijnlijk net zo goed op een single passen. Dat ligt waarschijnlijk grotendeels aan het medium: voor velen ziet een lp er toch heel wat handelbaarder en aantrekkelijker uit dan die 7″, waarvoor iedereen dan te snel uit de luie zetel moet opspringen om de rest van de nummers te horen.

Voor het overige zijn we zeer tevreden met deze vier breinkrakers. Het album is een perfecte kennismaking met deze band waar we zeker nog van zullen horen en voor veertien euro kan er ook een exemplaar het jouwe worden.

Knallen maar in de kleine zaaltjes.

BAND BANDCAMP / LABEL BANDCAMP

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More