Home Belgisch MIND RAYS – Still & All  (Punk Slime Recordings)

MIND RAYS – Still & All  (Punk Slime Recordings)

by Didier Becu

In aanloop naar de release van het debuutalbum én de show van volgende zaterdag in de Handelsbeurs, laten de oorverdovende Mind Rays van zich horen met de single Still And All. De single gaat de plaat vooraf die op 24 maart van volgend jaar wordt uitgebracht door de Britse independent Punk Slime Recordings.

De nieuwe single, anderhalve minuut wild uitslaande acid punk furie, stelt niet teleur. We hadden eerlijk gezegd  weinig anders verwacht. Still & All laat het beste vermoeden voor de rest van de plaat. Voor wie uit is op vergelijkingen en andere referenties; herinneringen aan de vroege New Christs (Rob Younger) werden opgeroepen toen we dit een eerste, een tweede en een zevende maal aan grondige beluistering onderwierpen deze ochtend.

Het Mind Rays-debuut werd bedacht met de naam Nerve Endings en telt tien nummers. Naast Still & All dat de feestelijkheden opent, zijn er minstens twee nummers die de Mind Rays-devotees behoorlijk bekend in de oren zullen klinken want ook Radiate en We See staan op het lijstje. Om naar uit te kijken. Maar nog even geduldig afwachten dus.

Pre orders (16.99€) zijn mogelijk via de Bandcamp-account van de band.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More