Home Belgisch STAR VISITORS

STAR VISITORS

by Luminous Dash

Artiesten die op je bek slaan en dan hebben we het niet over omhooggevallen minkukels die het cool vinden om vrouwen te beledigen, wel muzikanten die je de essentie laten voelen van wat echte rock ’n roll is.

Een enkele song is bitter weinig om er een oordeel over te vellen, maar eens je Mercury Dancing hoort, zul je wel snappen (en zelfs akkoord mee gaan) dat het goed zit met Star Visitors.

Deze band bestaat uit Hans Stevens (de ex-zanger van de Paranoiacs), gitarist Kristof Robberechts, bassist Lander Munster en drummer Davy De Decker. Muzikanten die iets hadden of hebben met Sunpower, Peaks (pre-Paper Hats) en King Koen.

Later verschijnt er een ep op vinyl en binnenkort vernemen we ook waar de vier live aan het werk kunnen zijn.

Muzikaal zit Star Visitors in hetzelfde lekkere vaarwater van de Mind Rays. Garagerock, maar dan zonder te vergeten dat garagerock als garagerock dien te klinken. Vuil dus, en zo hebben we het liefst…

Let trouwens ook de zeer speciale tekst, over Polanski en Beach Boy Dennis Wilson. Wij hebben alvast de smaak te pakken!

Facebook

Bandcamp

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More