Home Belgisch Nieuwe aanwinsten in Luminous Belge.

Nieuwe aanwinsten in Luminous Belge.

by SANDRA REGENT

Het loont de moeite om eens te gaan luisteren naar Luminous Belge. Zoals beloofd ook deze week weer enkele Belgische mooie aanwinsten in onze Spotify-playlist.

Onder het mom voor ieder wat wils, krijgt ook de dark wave en gothic een plaats in onze playlist. Ground Nero heeft zonet een nieuw album aangekondigd. In afwachting van het nieuwe materiaal op Spotify, vestigen we graag nog eens jullie luisterend oor op hun knappe ep Scales uit 2018 met de donkere, maar magische synthttrack Parasites.

Ook Barely Autumn komt weldra met nieuw werk, wij zetten voor fans van Sparklehorse, Eels en Beck graag nog even het mistroostige maar mooie Losing Ground in onze lijst.

Americana met veel gitaren, mondharmonica en melodramatische blues, beter kunnen we Find Love and Let It Kill You van all star band Crayon Sun niet omschrijven. Gewoon luisteren en genieten.

Postrock met een zweem wave of zoiets maar vooral veel scheurende gitaren en bombast bij de jongens van Those Who Didn’t in hun Barfly. Iets korter dan de doorsnee postrock song maar zeker niet minder indrukwekkend.

Zoals gezegd géén hokjes bij Luminous Dash, dus ook Nederlandstalig werk komt aan bod. Zeker als dat van de eerste soloplaat van Geert Verdickt (Buurman) komt. Einzelgänger verschijnt einde augustus en is een echte breakup-plaat geworden. Wij zetten genieten alvast van het hartverscheurende maar hoopgevende Elk Einde Is Een Nieuw Begin dat als eerste single gelost werd.

Veel luisterplezier!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More