Home Belgisch LUMINOUS FRESH : COLOUR PLATES.

LUMINOUS FRESH : COLOUR PLATES.

by Astrid Venturuzzo

Colour Plates, dat is Lieven Lammens, een singer-songwriter uit Gent. Hij neemt zijn muziek thuis op als “one-man band”, maar vond recentelijk vier muzikanten om hem te vergezellen tijdens live-shows. Eind vorig jaar nam Colour Plates hun eerste ep op.

(c) Colour Plates

Een debuut dat wordt gekenmerkt door dromerige, zachte popsongs, voornamelijk bestaande uit drums en gitaar, aangevuld met synthgeluiden. De hoogvlieger van de ep is ongetwijfeld Lily-White Girl, een catchy popsong met een soepel ritme, licht verteerbaar met een aangename nasmaak die met zekerheid een tijdje in je hoofd zal blijven verderspelen. Ook Head en Desktop Globe moeten niet onderdoen en geven alvast een glimp weer van het potentieel dat in Colour Plates schuilt.

Live zou de muziek nog meer tot z’n recht komen door de aanvulling van de muzikanten die de zachte elektronische sound van de opnames recreëren en aanvullen.

Je kan Colour plates volgen via Facebook en Instagram of hen beluisteren via Spotify, Deezer, Apple Music of vi.be.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More