Home Belgisch BELTOON: Wolf Sheriff.

BELTOON: Wolf Sheriff.

by Didier Becu

God, wat is dat goed zeg! Neen, soms is het niet nodig om allerlei lyrische woorden te verzinnen om te zeggen dat een release de aandacht van je oren verdient. Wolf Sheriff is het nieuwste project van Jimmy Wouters en mocht u deze naam herkennen, dan zal dat wellicht zijn omdat u zijn vorige band The Hickey Underworld kent.

Er zijn grootse plannen voor Wolf Sheriff in het verschiet en het eerste ballonnetje dat de lucht wordt ingeschoten is de single Jim I Am. Een song die refereert naar de liefde voor 90’s alternative rock en ons even gelukkig maakt als pakweg de liedjes van de ondergewaardeerde Dieter Von Deurne, maar je kan er evengoed iets in horen van Guided By Voices. Nu ja, snoepers van het betere werk weten waarover we het hebben. Of nog beter, oordeel zelf!

Op deze single speelde Jimmy alle instrumenten zelf, maar de vocals werden overgelaten aan Pi Fleuchels. Op onze pagina’s ook geen onbekende, want samen met Dimitri Vossen zit hij bij The Third Kind die een half jaartje geleden een geweldige cassette uitbrachten op Gazer Tapes. Nu luisteren, want het is onze beltoon van de dag!

facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More