Home Belgisch HEADHOST – The Art Of There To Be (Dungeon Tapes).

HEADHOST – The Art Of There To Be (Dungeon Tapes).

by Didier Becu

Veel is er nog niet bekend over Headhost, behalve dat ze een tamelijk briljante single hebben uitgebracht die door het leven gaat als The Art Of There To Be. De spilfiguur van de band uit Geel is Tijs Vanneste die iedereen kent onder zijn ego Van Echelpoel.

Met Headhost (met ook Filip Goris, Mattias Drijkoningen, Victor Hidalgo en Lenn Van Meeuwen) wordt duidelijk op de underground gemikt. The Art Of There To Be, dat net niet onder de zeven minuten afklokt, is ingenieuze alternatieve indierock met een metal touch. De single is zo veelbelovend dat je snel door hebt dat deze band weldra in de voetsporen van The Van Jets komt. We zeggen maar wat. Feit is dat het in de sterren staat geschreven dat Headhost het wel eens zou kunnen maken.

In september komt de volledige plaat uit, er zullen slechts 300 vinyl-versies van worden gemaakt en je kan die nu al bestellen via hun Facebook.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More