Home Reviews DARIO MARS – Keith (VAN Records).

DARIO MARS – Keith (VAN Records).

by Nel Mertens

Donker, eclectisch, stomend, apocalyptisch… Hij brengt rock-’n-roll. Hij ís rock-’n-roll. Van de ruige, bloedruwe, passionele soort. Dario Mars heeft zijn nieuwe single Keith uit, die ons laat proeven van zijn aankomende album Flesh.

© DARIO MARS / Persbericht

We kennen de multi-instrumentalist en componist Renaud Majeur van zijn werk als frontman van Hulk, Dario Mars & The Guillotines en zijn snaarwerk van bij Triggerfinger, La Muerte en Captain Sensible. Maar ook enkele filmsoundtracks staan op zijn palmares, wat hem in 2013 een Magritte-award opleverde voor ‘Beste film-soundtrack’.

Keith overdondert met elektronische gedrevenheid, opzwepende ritmes en har(d)tverscheurende gitaarlijnen. De filmische sound die neergezet wordt in dit instrumentale nummer doet denken aan een film noir waarvan je weet dat hij dramatisch afloopt, maar waarin iedereen wel écht geleefd heeft, met iedere hartslag en ieder haartje dat rechtop kwam.

Flesh verschijnt in de tweede helft van september en wij kunnen vooral ook niet wachten om Dario Mars en zijn muzikanten live aan het werk te zien! Want het is duidelijk dat hij zich op het podium omringt met uitzonderlijke muzikanten als Sandra Hagenaar (Fifty Foot Combo, Alk-a-Line), Martin Moreau en David Kostman.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More