Home ReviewsAlbum Reviews DADAWAVES – All The People’s Faces (Starman Records)

DADAWAVES – All The People’s Faces (Starman Records)

by Didier Becu

DadaWaves. Wie zich bezig houdt met de Belgische muziek en al eens diep durft te graven, of gewoon zijn radio openzet, zal deze naam wellicht al eens hebben geoord. De band rond Jasper Stockmans (eerder bij de punkband Oversized en later met zijn soloproject The Nursery Rhyme actief) deed het verleden jaar meer dan aardig.

Lovende recensies bij de vleet, Wise Old Owl werd een radiohit en als kers op de taart mochten ze met Echo and the Bunnymen toeren. Een mens zou voor minder tevreden zijn!

Op de nieuwe single All The People’s Faces gaat DadaWaves heerlijk verder op haar bekende elan. Pop met weerhaakjes, maar tegelijkertijd meezingbare en poeslieve indiepop zoals Lennon en McCartney het in de jaren 60 ook wel zouden hebben kunnen verzinnen.

Psychedelische 60’s-pop, maar toch eigentijds. Bovendien is het grappig om te horen hoe deze band er zonder veel poeha toch in slaagt om iedere keer met een perfecte popsong op de proppen te komen.

Zoet als honing, laten we daar maar eerlijk in zijn, maar probeer maar eens om een beer weg van het zoete goedje weg te houden!

Facebook Dadawaves

Facebook Starman Records


You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More