Home Belgisch BELTOON: SHHT.

BELTOON: SHHT.

by Didier Becu

De zotste en tegelijkertijd meest geniale band van dit land? Je moet de laatste jaren in een hol hebben gewoond om niet bij Shht te stranden. Een band, il faut le dire, die met verve bewezen heeft dat je alles alleen kan wanneer je tonnen talent in huis hebt. En dat heeft deze Gentse band. Zo veel zelfs dat Shht het enige is waarmee Shht te vergelijken valt.

Deze zomer speelde de band de boel plat op Best Kept Secret waardoor de Nederlandse pers uit haar dak ging voor onze landgenoten. En het is nog niet voorbij, in augustus staan ze ook nog op Pukkelpop en het Micro Festival in Luik.

Tijd voor een nieuwe singleclip en dit keer koos Shht voor J’ai Décidé d’être Heureux/Heureuse uit hun debuut Love Love Love. For the love of Belgium of wat het ook is, maar wel met Koning Filip en Koningin Malthide in een pose die je van hun nog nooit eerder zag. Onze beltoon van de dag!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More