Home ReviewsAlbum Reviews GENERATION 84 – Leap (Lost Culture Records/Morningwood)

GENERATION 84 – Leap (Lost Culture Records/Morningwood)

by Bart Verlent

Het Hageland is altijd een goede bodem geweest voor punkmuziek, Scherpenheuvel was midden de jaren 80 zelfs het middelpunt van de punk/hardcorescene in ons land met de concert-organisatie/platenlabel Hageland Hardcore. Uit Aarschot komt Generation 84 dat dit jaar zijn tiende verjaardag viert met deze nieuwe ep. De band is al jaren een vaste waarde in de scene met hun no-nonsense punkrock.

(c) Generation 84

Is dat op deze ep anders? Nee zeker niet, we krijgen zes ijzersterke songs waar het vijftal lekker op tekeergaat. Ze blijven trouw aan het genre en zorgen dan ook niet echt voor verrassingen. Maar de nummers zijn goed gemaakt en moeten zeker niet onderdoen voor de songs van de grote namen in het punkwereldje.

Dat Generation 84 het voorprogramma speelde voor Bad Religion, NOFX, Strung Out, Mad Caddies en Against Me is een teken dat ze zeer goed bezig zijn. Met deze plaat bewijzen ze dat ze nog veel in hun mars hebben.

Op 18 april stelt Generation 84 de ep voor in de Oude Ketel in Heist-op-den-Berg samen met Eastwood en Victims Of Society.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More