Home Belgisch Words Sword Words: Een Duik in het Leven van Parade Ground

Words Sword Words: Een Duik in het Leven van Parade Ground

by Ann Cnockaert

Voor de echte liefhebbers van de legendarische band Parade Ground is er nu een unieke kans om dieper in hun wereld te duiken. Het nieuwe boek Words Sword Words biedt een ongeëvenaarde blik op de verborgen geschiedenis van de band. Met 336 pagina’s gevuld met meer dan 300 zeldzame en ongeziene foto’s, concertposters, memorabilia, volledige songteksten, biografische teksten en aantekeningen, is dit een must-have voor iedere fan.

Dit prachtige boek is gedrukt op zwaar, glanzend 135g kunstpapier en komt in een full-color hardcover met een softtouch afwerking, genaaide binding en een bladwijzer. Met een afmeting van 17 cm x 24 cm en een gewicht van meer dan 1000 gram, straalt het boek kwaliteit en zorg uit. Bovendien bevat het een gratis cd met onuitgebrachte repetitienummers uit het Rosary-tijdperk, wat een extra dimensie geeft aan de rijke geschiedenis van de band.

In hun eigen woorden omschrijven Pierre en Jean-Marc Pauly, de drijvende krachten achter Parade Ground, het boek als een autobiografie die het verborgen leven van de band sinds 1981 onthult. Ze beschrijven zichzelf als de ‘vervloekte broers van de scene’ en delen hun verhaal van 42 jaar en meer dan 2000 concerten. Het boek biedt een overweldigende duik in een tijdperk vol creativiteit en ontmoetingen, waarin Parade Ground nauwgezet het creatieproces en de opkomst van Front 242 meemaakte.

Words Sword Words is uitgegeven door VUZ Records en is geschreven door de band zelf. Het bevat songteksten van alle nummers, honderden foto’s, getuigenissen en aantekeningen van andere bands, fans, fotografen, journalisten en promotors. Het is een ware schat voor elke fan van Parade Ground en biedt een diepgaande en intieme blik op één van de meest intrigerende bands van hun tijd.

Voorbestellen kan hier.

Parade Ground: FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More