Home nieuws Wit Konijn nu echt in quarantaine

Wit Konijn nu echt in quarantaine

by Nel Mertens

We kondigden het al aan, maar nu is het wel degelijk zo ver. 48 uur quarantaine voor het dj-collectief Wit Konijn, met maar 1 reden: feest vieren!

Deze tweede editie viert het tweejarig bestaan van het collectief. Dit jaar bieden ze net zoals vorig jaar 48 uur hun knappe eigenzinnige selectie muziek aan. En helemaal coronaproof natuurlijk: je kan 2 etmalen lang – van vrijdag 24/4 20 uur tot zondag 26/4 20 uur – het event volgen via het facebookevenement.

Waarom ze hun evenement niet gewoon uitstellen? Omdat ze ons – thuiszitters – net nù een hart onder de riem willen steken, maar vooral ook de clubs en organisatoren van kleinere evenementen niet in de weg willen staan om hun evenementen te herplannen naar het najaar. Mooi! 

Een fysieke editie van dit event zal moeten wachten tot het voorjaar 2021, maar we zijn er zeker van dat het dit weekend in hùn kot, maar ook in ons kot en in jouw kot een feestje wordt met Wit Konijn.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More