Home nieuws Wie of wat is DONDERLING AUDIO?.

Wie of wat is DONDERLING AUDIO?.

by Björn Comhaire

Nog nooit gehoord van Donderling Audio? Dat is heel goed mogelijk want een paar dagen geleden bestond het nog niet eens!

(c) : DONDERLING AUDIO

Donderling Audio is de hersenvrucht van Ian Clement, Stijn Vanmarsenille en Wolf Vanwymeersch (als je geen idee hebt wie dat zijn – schaam op jou – dan is Google je beste vriend) en werd in januari 2020 geboren. De neonatus wil zich toeleggen op de productie, opname en mixing van muziek producties. Zowel voor commercieel “gebruik” als voor theater en film.

Ze willen nieuw talent en gevestigde artiesten steunen met al hun audiofile behoeften en doen dat vanuit hun eigen, ruime ervaring. De bandleden werk(t)en dan ook al samen met onder andere The Van Jets, Intergalactic Lovers, Elefant, Wallace Vanborn, The Very Very Danger, Run Sofa, etc. Ook namen ze meer dan 60 live sessions op voor Totpartout, voorzagen ze negen verschillende dans en theater stukken van Helder Seabra van audio en deden ze werk voor Kinepolis, Coet d’Or en vele anderen.

Meer weten, check dan eens hun webpagina.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More