Home Belgisch Trixie Whitley’s nieuwe videoclip bij Time

Trixie Whitley’s nieuwe videoclip bij Time

by Nel Mertens

Een dame met LEF. Luid lyrisch. Emotioneel evocatief. Fel en ferm. Daar staat Belgische trots Trixie Whitley voor. En dat krijgen we te zien in de nieuwste videoclip bij de derde single Time, van haar derde album Lacuna.

© Björn Comhaire

 ‘Time can’t be our biggest commodity’. Hoe onze communicatie en interactie te lijden krijgt onder het gebrek aan tijd, ervoer Whitley tijdens een soundcheck tijdens de vorige tour, wat inspiratie bracht voor dit nummer. In de clip krijgen we beelden te zien van de laatste twee uitverkochte shows in de AB in Brussel in mei. Met haar drummer/multi-instrumentalist Chris Vatalaro aan haar zijde brengen ze live een sterke versie van het nummer. De urgentie, de wegtikkende tijd, de nervositeit van deze maatschappij lijkt vervat te zitten in ieder akkoord, iedere stick-tick, elke basdrumslag, de knappe elektronische toetsen en uitdagende twist in Trixie’s stem. Met sierlijke elegantie van een vrouw die stevig in haar schoenen staat en de attitude van een rockdiva gaat ze ook in haar bewegingen volledig mee in het ritme dat het lichaam van de drummer aan geeft. Knap om dit duo aan het werk te zien!

Miss Whitley live aan het werk ? Oh ja! Dit najaar tourt ze verder in Europa met haar Lacuna clubtour, maar deze zomer zie je ze zeker ook bij ons enkele keren aan het werk:

07/07: Cactus Festival, Brugge

04/08: M-idzomer, Leuven

07/08: Lokerse Feesten

Facebook / Website / Instagram / Twitter

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More