Home nieuws The RG’s worden SCRAPE

The RG’s worden SCRAPE

by Nel Mertens

Schrapen en schuren! Dat is wat ons te wachten staat, want The RG’s zijn niet meer wat ze waren. Of toch wel, helemaal hetzelfde. Met dezelfde bandleden, dezelfde ‘goesting’, maar nieuwe avonturen en… een nieuwe naam!

The RG’s zagen in 2013 het levenslicht als duo. Met de jaren groeide de blues/garagerockband uit tot ze met vier waren en hun sound evolueerde met de band mee.

Ze blikken ondertussen trots terug op een muziekcarrière van 10 jaar, met tal van live-optredens waarbij ze het podium mochten delen met o.a. Mondo Generator, Rhea, Black Mirrors…

Na drie albums, waarvan Your Head On A Stick (2022) als laatste, is de band toe aan een stevige verandering: een naam die past bij het energieke viertal dat ze geworden zijn. Een naam die past bij de snedige postpunk en noiserock waarmee ze de podia onveilig maken.

Het hoofdstuk van The RG’s wordt afgesloten en vanaf nu gaat dit viertal door het leven als SCRAPE! En dat vieren ze met hun aankomende, gloednieuwe ep Shake The Nation.

Dit bericht schudde ons alvast stevig wakker, dus laat maar komen, die ep!

Facebook / Website

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More