Home Belgisch STATEMENT : Help de Kinky Star

STATEMENT : Help de Kinky Star

by Didier Becu

Beste vrienden,
Even een open deur intrappen… Net als de concullega’s van andere ‘établissementen’ heeft Kinky Star het moeilijk om de kop boven het wild kolkende coronawater te houden. Je moet niet thuis zijn in hogere wiskunde om te snappen dat nul inkomsten in combinatie met blijvende vaste kosten desastreus uitpakt voor de boekhouding.

Het coronavirus is niet alleen gevaarlijk voor je eigen gezondheid, en dat van je naasten, maar ook voor jouw favoriete stek aan de Vlasmarkt. Het tijdstip van de heropening is een groot vraagteken en achter de organisatie van de Feesten – waarvan het financiële welzijn sterk afhangt – staat zo mogelijk een nog groter vraagteken. Niets om vrolijk van te worden. “Our future is at stake, zo simpel is dat.”

De online-bijeenkomsten en -concerten van de laatste dagen en weken zijn leuk en hebben meerwaarde. Jammer genoeg zijn die ook net zo lucratief als de eendjes gaan voeren in het Citadelpark. Niet dus, daarmee gaat de Kinky het niet redden.

Gelukkig is er sinds kort een alternatief onder de vorm van ‘Café Solidair’ waarmee je nu al online je pintjes kan bestellen. Die kan je meteen na afloop van de quarantaine achterover  slaan in Vlasmarkt nr. 9. Met (veel) maten, dat spreekt voor zich. Je plaatst je bestelling en de brouwer stort het geld door naar de club. Op die manier zijn er toch inkomsten tijdens de lockdown.

Hierbij de link naar de KS-pagina van Café Solidair: https://www.cafesolidair.be/bar/3096
Momenteel staat de teller op 229, dat is goed maar kan/mag beter. Bestel nu je toekomstige pintjes en drink voorlopig thuis een pintje op het financiële welzijn en het voortbestaan van de Kinky. De tegendraadse muziekfirma dankt u!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More