Home Belgisch sentimental sessions voor Ohio Mark

sentimental sessions voor Ohio Mark

by Didier Becu

Voor het Brusselse sentimental betekent een label meer dan alleen maar plaatjes en tapes uitbrengen. Onder meer het livegebeuren speelt er een zeer grote rol. Het coronavirus trekt wel een streep door de sentimental on tour waarbij het label hun bands wilde presenteren in diverse zalen, maar gelukkig zijn er nog de sentimental sessions via YouTube.

Deze week was het Antwerpse shoegazetrio Ohio Mark aan de beurt. Drie songs (Exotism, Lucid Lake en Shimmers of Darkness In Voids Of Happiness) die live opgenomen zijn in de Brusselse Beursschouwburg en afkomstig zijn van hun debuut-ep Exotism die nog altijd op tape verkrijgbaar is, maar stilaan uitverkocht aan het raken is.

We durven het niet luidop zeggen, maar normaal staat Ohio Mark samen met The Rescue en Poppel op 24 april in de BarBroos in Gent voor een nieuwe editie van Luminous Fest-editie. Het spreekt voor zich dat indien door de omstandigheden niet zou kunnen doorgaan, dit verplaatst wordt naar een andere datum.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More