Home nieuws Nieuwe drummer voor PEUK

Nieuwe drummer voor PEUK

by Didier Becu

Vandaag kondigde het Limburgse indienoiserock trio Peuk aan dat David Schroyen niet langer meer op de drums zal meppen. David Schroyen is reeds jarenlang een gevestigde waarde in de Belgische alternatieve muziekscène en maakte deel uit van onder andere Birds That Change Colour, Buffoon, Creature With The Atom Brain, Evil Superstars, Millionaire, The Shovels en Vandal X.

©Björn Comhaire


Dave’s vertrek gebeurde in uiterst prima omstandigheden, maar “er is nu eenmaal een tijd van komen en gaan”, aldus David volgens de mededeling op Facebook. Geen Peuk zonder drummer en voortaan zal Jonathan Frederix de drumsticks in handen nemen. Voor de band geen onbekende, want Jonathan is tevens de drummer van HEISA, de andere band van Jaak.

Peuk stond afgelopen zomer nog op de weide van Werchter om hun tweede album Escape Somehow te promoten. De eerstvolgende show van Peuk is op 9 augustus op Zeverrock in Zevergem Op 10 augustus staan ze op Willrock en op 24 augustus op Openair 9030 in Mariakerke.

INSTAGRAM FACEBOOK 

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More