Home nieuws Meltheads komt naar de 29ste Red Rock Rally

Meltheads komt naar de 29ste Red Rock Rally

by Bart Verlent

Nog even en dan knallen we met z’n allen 2023 in en dan starten ook de inschrijvingen voor de 29ste editie van de Brugse Red Rock Rally. Op 1 mei in de namiddag zet de jury vier talentvolle bands op het podium, 1 Brugse band, 1 band uit West-Vlaanderen en nog twee bands uit Vlaanderen of Brussel voor de grote finale.

© Red Rock RallyDeze bands krijgen een podium, publiek, een mooie prijzenpot (€500, een podiumkans van Cactus muziekcentrum, 8u repetitietijd in The Jamm, twee dagen studiotijd in Shellshock Studio en een bandshoot bij rockfotograaf Alex Vanhee) en een topervaring. Inschrijven kan je tot 5 februari via deze link.

Natuurlijk staan er op het avondprogramma in het Astridpark die dag ook gekende namen op het podium. Het Antwerpse garagerockviertal Meltheads is de eerste naam op de affiche. Normaal kwamen ze in 2022 al naar Red Rock Rally, maar ze moesten toen verstek geven. In 2023 zijn ze zeker wel van de partij. Verwacht je nog aan een lading nieuwe boeiende namen.

Meer info vind je via deze link.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More