Home Belgisch Luminous Fest met Head On Stone.

Luminous Fest met Head On Stone.

by Didier Becu

2020 wordt een jaar vol Luminous Dash-concertjes. Er is niet alleen ons Future Belge-parcours waarin gloednieuwe bands de kans krijgen om zich te tonen, maar we gaan ook verder met onze Luminous Fest-edities. De laatste dateert alweer van november met Down The Lees, Aster en Peuk in de Bar Broos in Gent. En toeval of niet, maar voor onze volgende editie is Peuk de rode draad.

(c) : Head On Stone

Op zondag 15 maart hebben we Nele Janssen te gast. Nele is niet alleen de geweldige frontvrouw van PEUK, ook solo doet ze haar ding onder de naam Head On Stone. Als er één gelijkenis bestaat tussen de twee muzikale projecten dan is het de intensiteit ervan.

Head On Stone is Nele op piano en zang. Balancerend tussen het sprookjesachtige klassieke van Erik Satie en het macabere dat Soap & Skin uitstraalt. Muziek die onder je huid kruipt, beangstigende schoonheid die je nooit meer loslaat.

Voor dit intieme concert hebben we het meest intieme muziekcafé gekozen waar de muziek van Head On Stone het best tot haar recht komt en dat is Café De Loge (Annonciadenstraat 5) in Gent. Het concert is gratis en begint stipt om negen uur.

Facebookevenement

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More