Home nieuws Het Zesde Metaal brengt nieuwe live-ep uit en geeft grootste concert van het jaar

Het Zesde Metaal brengt nieuwe live-ep uit en geeft grootste concert van het jaar

by Bart Verlent

Volgende week zaterdag, 26 september, speelt Het Zesde Metaal het grootste concert van het jaar, of toch zeker sinds de lockdown in maart. Het concert vindt plaats in Kortrijk op Depart XXL, op het evenementenplein kunnen meer dan duizend bezoekers. Tickets in voorverkoop kosten €25 en zijn verkrijgbaar vanaf 19 september om 12u via deze link.

(c) Björn Comhaire

Nog meer nieuws over Wannes Cappelle en co, want volgende week komt ook de live-ep uit van Het Zesde Metaal. Daarop zullen vijf nummers te vinden zijn uit het recente album Skepsels. Vier nummers zijn opgenomen vlak voor de lockdown in Het Depot in Leuven, een vijfde is onlangs opgenomen op Campo Solar in Damme. Slaven Van Het Leven, de eerste song uit deze ep, zal op woensdag 23 september op alle streamingplatformen staan. De andere nummers volgen in de weken daarop. Alle songs komen ook op YouTube!

Alle opbrengsten van deze ep gaan integraal naar LIVE2020, het solidariteitsfonds van de Belgische livemuzieksector. Want helaas is dat fonds vandaag nog altijd broodnodig.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More