Home Belgisch Froze dropt derde Brief uit Brussel.

Froze dropt derde Brief uit Brussel.

by Bram Langmans

Het gaat de Gents-Brusselse rapper / dichter Froze de laatste maanden duidelijk heel erg voor de wind: met Ottosessies – De Mixtape kon de jongeman niet alleen één van de beste Vlaamse hiphop-albums van 2019 op zijn naam schrijven, maar daarnaast wist hij met zijn meest recente single Witte Wolken ook uitgebreid airplay op allerlei verschillende radiozenders te versieren, wat dan weer leidde tot onder andere een ontwapenend charmante live-passage op het podium van StuBru’s De Warmste Week; en daarmee lichten wij slechts enkele hoogtepunten uit de meest recente gebeurtenissen in het leven van Fritz Tavernier.

(c) : Froze

Toch wist Froze tussen al die drukte en gekkigheid door ook nog eens de tijd te vinden om ons te plezieren met een nieuwe episode van zijn Brieven Uit Brussel. In die reeks audiovisuele kortverhalen brengt de poëtische hiphopper op uiterst bekoorlijke wijze verslag uit van de dingen die zijn hoofd bevolken, en ook deze keer is dat wat ons betreft alweer een schot in de roos.

In de derde aflevering van de reeks heeft Froze het namelijk over de liefde en het verlangen, over het meisje dat door zijn dromen dwaalt en waarvan hij hoopt haar op een dag ook in het echt te mogen ontmoeten. En zeg nu zelf: wat doet er uiteindelijk anders toe?

Op de achtergrond speelt daarbij alweer een prachtig muziekje van Emile Ryckebusch, terwijl de prachtige cameravoering en -montage werden verzorgd door Tibo Van Speybroeck.

En dat, beste lezer, dat noemen wij nu eens schoonheid. Waarvoor alweer onze dank aan de ongekroonde koning.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More