Home Belgisch Elektronische kunsten op AntennA Festival.

Elektronische kunsten op AntennA Festival.

by Didier Becu

Een alternatief festival in Evergem. Het gebeurt inderdaad niet alle dagen, maar wie een voorliefde heeft voor de elektronische scene rept zich op 21 en 22 februari toch maar beter naar het CC Stroming Evergem.

De bedoeling is om diverse kunstvormen (dans, beeld, fotografie, film, etc) met “nieuwe” elektronische muziek samen te brengen.
Hebben al toegezegd: 99,9 (een zijproject van Daniel B van Front 242) dat de vrijdag afsluit en op zaterdag doet David Poltrock (Hooverphonic, De Mens, Triggerfinger) dat. Ook is er een tribute rond André Stordeur, de grondlegger van de Belgische electro. Tevens zijn er nog talrijke activiteiten gepland in de foyer en mezzanine van de aanpalende bibliotheek met bijv. foto- en filmpresentaties, klankinstallaties en hands-on booths voor modulaire synths.

Op vrijdagavond 21 februari begint alles om 18u30 en op zaterdag 22 februari vanaf de middag. Beide dagen worden afgesloten met een heuse dj party.

Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More