Home Belgisch Driftwood is goud waard

Driftwood is goud waard

by Nel Mertens

Zanger Sam De Bock van Driftwood zei in een interview “je bent slechts hout dat drijft”. In deze beangstigende tijd van COVID-19, geldt dat des te meer. Verzet helpt niet en we zijn niet zeker dat de maatregelen waarop we drijven, voldoende zullen zijn.

© Tine De Wilde

Driftwood getuigt meer te zijn dan meedrijvend hout. Deze drie artiesten – die zelf ongetwijfeld ook getroffen worden door de gevolgen van dit virus – schenken namelijk de opbrengst van de ticketverkoop van hun releaseshow van DRIFTWOOD.world, die plaatsvond op zaterdag 29 februari, integraal aan het ‘Covid-19 Response Fund’.

Dat fonds wordt gecoördineerd door de Koning Boudewijnstichting. De giften gaan naar de opvolging en analyse van de verspreiding van het virus, het garanderen van een adequate behandeling van patiënten, hulp aan zorgverleners in de eerste lijn om essentiële benodigdheden en informatie te verkrijgen en het ondersteunen van een zo snel mogelijke ontwikkeling van vaccins, tests en behandelingen.

“Draag zorg”, laten Sam, Patricia en Sam Pieter weten. Jullie ook. En een welgemeende maatschappelijke dank je, Driftwood!

Website / Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More