Home nieuws Consouling Sounds verkent nieuwe wegen.

Consouling Sounds verkent nieuwe wegen.

by Patsker Omaer Beguin

Met de herfst in het vooruitzicht  opent Consouling Sounds de deuren naar zijn eerste Residency Project. In ‘Consouling Sounds: in Residence’ zet het label een nieuwe stap in de richting van een nieuwe definitie hoe een hedendaags platenlabel eruit zou kunnen zien. In een muzikaal landschap waar de DIY-visie zich naar andere genres lijkt te verspreiden, wordt het steeds belangrijker voor de kunstenaar om actief te experimenteren met de manier waarop hij zijn of haar muziek wil presenteren.

Met dit eerste onderzoekstraject gaan Empusae, Monnik en Dustbug een jaar samenwerken. In dit proces worden ze nauwer betrokken bij elke stap op weg naar de release van een alternatief album en wisselen ze persoonlijke ervaringen uit. Bovendien ontvangen ze financiering met de steun van de Vlaamse Gemeenschap en verschillende sponsors om te kunnen experimenteren met hun productontwikkeling. De resultaten worden aan de buitenwereld gepresenteerd in de vorm van drie samenvallende releases, verschillende uitvoeringen en publieke vraaggesprekken.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More