Home nieuws Clubsingle editie van Suicide Commando op komst

Clubsingle editie van Suicide Commando op komst

by Nel Mertens

De legendarische Belgische EBM-band rond Johan van Roy, Suicide Commando, wordt gehuldigd. Als pioniers in de hardere electrowereld sinds 1986, brachten ze in 2000 Mindstrip uit. Er verschijnt niet alleen een heropname van deze industrial electro-klassieker (onder de titel Mindstrip Redux), want nog voor deze release komt er eerst nog een edgy clubsingle met vier hoogtepunten van de band.

De clubhit Dein Herz, Meine Gier van de ep Love Breeds Suicide, kreeg een volledige remake (REanimate 2020). Daarnaast krijgen we ook Blood In the Face (van op Mindstrip, nu als First Aid Mix) als voorproefje van wat we kunnen verwachten op Mindstrip Redux: in de klassiekers werd de atmosfeer van begin 2000 met liefde verbonden met de huidige technische mogelijkheden en dat hoor je. Krachtiger, scherper, snediger dan ooit.

Naast deze twee klassiekers, krijgen we ook nieuw werk gepresenteerd. Bunkerb!Tch volgt de traditie van de verpletterende Suicide Commando-dansvloertracks. Overweldigend sterk, met dominante beats, industriële hardheid en glinsterende nieuwigheden die op ons inbeuken. Belief zit in een broeierige, nachtelijke sfeer waarin je meegesleurd wordt in de heerlijke Suicide Commando-waanzin, die perfect past binnen de stijl van Mindstrip. Een single editie van Suicide Commando die nog maar eens kwaliteit van Belgische bodem bevestigt!

De single Dein Herz, Meine Gier / Bunkerb!Tch wordt op 28/8 uitgebracht als clubsingle gelimiteerd op 999 stuks bij Out Of Line en kan je reeds voorbestellen.

Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More