Home Belgisch BELTOON: SECRET SINNERS.

BELTOON: SECRET SINNERS.

by Didier Becu

Voor de beltoon zitten we vandaag alweer in Limburg. Secret Sinners. Het enige wat we vonden van dit trio uit Lanaken zijn vier songs op hun vi.be-pagina en een YouTube-videootje, maar meer dan genoeg om een wow-kreetje uit te roepen. Simpelweg omdat Michiel Lathouwers, Daan Remans en Hans Jacobs het gouden recept kennen van de perfecte lo-fi song.

(c) :SECRET SINNERS

Naar verluidt begon het met gitaargeklungel op de slaapkamer dat de ouders behoorlijk begon te irriteren. Maar kijk naar wat er gebeurt als je de ouderlijke raad in de wind slaat. Na liedjes te hebben geschreven over de zon en de maan, en hoe het voelt als je met een lelijke auto rondrijdt is Secret Sinners ontstaan.

Zelf zeggen ze dat Ty Segall en Mac DeMarco de grote voorbeelden zijn, maar daar kan je evengoed wat Sebadoh of Elliot Smith aan toevoegen. Een beetje 90’s dus, maar vooral zeer goed. Anyway, Skinny Dipping is uw beltoon van de dag. Enjoy and discover!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More