Home Belgisch BELTOON: PINK ROOM.

BELTOON: PINK ROOM.

by Didier Becu

Zum Kotzen. Het is een albumtitel die je maar beter niet aan je toekomstige geliefde schenkt. Deze bende Gentenaren nodig je ook maar beter niet bij je uit voor een thuisconcert als je buren een abonnement bij de politie hebben, want deze bengels spelen het liefst met de versterker in het rood. Maar wie 100 % rock ’n roll met zeer veel heibel in zijn stereo wil, komt met dit debuut (Co-release ZoeZoe Records en Belly Button Records) meer dan genoeg aan zijn of haar trekken.

Een plaat vol adrenaline met stoten van Nirvana, The Stooges, Evil Superstars en we veronderstellen ook wel een paar van MC5. Lawaai, maar wel veroorloofd lawaai. Wij kozen Wasted, simpelweg omdat het toeval wil dat er van deze song ook een clip bestaat. Drie minuten anarchistische noise-kopstoten die starten met de oerschreeuw van leider Bart Cocquyt (ja, die zanger met zijn hoog Pablo Escobar-gehalte).

Pink Room veegt met plezier zijn voeten aan alle regels, daarom met evenveel plezier de beltoon van de dag.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More