Home Belgisch BELTOON : COMPACT DISK DUMMIES.

BELTOON : COMPACT DISK DUMMIES.

by Didier Becu

De zomer van 2019 zullen we ons wegens diverse redenen herinneren. Een dag van veertig graden en meer bijvoorbeeld, maar ook de terugkeer van de Compact Disk Dummies. De broertjes Coorevits zorgden (zoals verwacht) voor een verpletterende show op zowel Pukkelpop als de Lokerse Feesten. Er werd een nieuwe ep aangekondigd die in oktober zal verschijnen en de eerste single daaruit (Cry For Me) was al een voortreffer van formaat.

Compact Disk Dummies
Compact Disk Dummies (c) : Luc Luyten

En kijk, een paar weken later is er de tweede teaser en het enige wat we van Satellites kunnen zeggen is een “wow”. Het duo kreeg de hulp van ene Tom Barman en om de dingen te zeggen zoals ze zijn, naast de zwoele Studio 54-klanken is Magnus nooit ver weg. Excellent.

De ep wordt voorgesteld op twee shows in de Ancienne Belgique, maar die zijn al lang uitverkocht, maar je kan nog op 10 oktober in De Klinker in Aarschot en op 11 oktober in Turnhout terecht.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More