Home Belgisch Belgian Music Addicts naar 5000 leden?

Belgian Music Addicts naar 5000 leden?

by Didier Becu

Het idee was simpel. Naast Luminous Dash wilden we samen met Alain Deltenre een nieuwe Facebookgroep in het leven roepen waarin het interactieve centraal stond, en zo werd Belgian Music Addicts geboren. De bedoeling is om de Belgische artiesten centraal te stellen. Oud en nieuw, alle stijlen. Dat leverde tot nu toe al heel wat briljante pareltjes op uit het verleden, maar ook gloednieuw talent. En met de nodige Facebookbabbels.

Maar het gaat om meer dan zo maar wat clipjes te posten. Er is een heus YouTube-kanaal waarbij de artiesten elkaars kanaal subscriben en waardoor de reikwijdte groter wordt. Een win-winsituatie waar alleen maar voordelen aan verbonden zijn, tenzij je niet wil dat je muziek gehoord wordt. Verder is er ook een Spotify-lijst die samengesteld wordt door de leden.

Op iets meer dan drie weken zijn er net geen 5000 BMA-leden. Onnodig om te zeggen dat we meer willen en het 5000e lid krijgt een wel heel speciale verrassing!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More