Home nieuws Artist Unlimited maakt line-up bekend van eerste online streamingfestival

Artist Unlimited maakt line-up bekend van eerste online streamingfestival

by Bart Verlent

De beslissing van de Nationale Veilingsraad om alle grote festivals deze zomer af te gelasten sloeg vorige week in als een bom. Het is een zware klap voor artiesten, organisatoren en muziekliefhebbers. Artists Unlimited (een collectief van artiesten en muziekfans) bleef niet bij de pakken zitten.

(c) Artists Unlimited

In samenwerking met Trix, Vooruit, Handelsbeurs en Ancienne Belgique organiseert men op zondag 26 april het allereerste Belgische Livestream Festival. Niet op de festivalweide wel in uw kot via livestream.

Vanaf 15u30 tot 23u kan je Nick Bril, Absynthe Minded, Sioen, Noémie Wolfs, Tessa Dixson, An Pierlé + Koen Gisen, Gregory Frateur, Rare Akuma en Sosobrino live aan het werk zien. Sofie Engelen praat de optredens aan elkaar. Om geluids-, beeld- en streamingkwaliteit van de bovenste plank te kunnen garanderen werkt Artist Unlimited samen met productiehuizen CK Productions en Videohouse.

Een ticket kost €10 en is te koop via deze link. Een uur voor het festival van start gaat, krijgen de bezoekers een link om de livestream te kunnen volgen. Donaties om het platform te ondersteunen in haar verdere ontwikkeling, kunnen tijdens en na het festival gebeuren via de donatieknop.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More