Home Belgisch THECOLORGREY, Gent, DOK (02/10/2020)

THECOLORGREY, Gent, DOK (02/10/2020)

by Wouter De Sutter
THECOLORGREY, live @ DOK – 02/10/20, (c) WDS/Luminous Dash

TheColorGrey deed vrijdagavond, in aanloop naar de spetterende show van Lander & Adriaan, een verdienstelijke poging om de troosteloze najaarskilte te verdrijven in de DOK-hangar in Gent. De veelzijdige Congo-Belgische rapper, singer-songwriter én producer wrong zich in alle bochten om het publiek te plezieren met zijn mix van hip hop, soul, r&b and pop. Geholpen door een veelkleurige band.

Lang niet vanzelfsprekend allemaal als iedere toeschouwer noodgedwongen op zijn/haar stoeltje moet blijven zitten. Corona rules maar Grey liet het niet aan zijn hart komen en riep halfweg de show op om toch even bubbelgewijs te dansen. Wat ook gebeurde, zij het met mate en met respect voor social distancing. Tot grote opluchting van de Democrazy-medewerkers en de arm der wet (in burger) die zag dat het goed was. Uitschieter: ‘Twice As Hard’, de single van het recent uitgebrachte album Overcome.

THECOLORGREY, live @ DOK – 02/10/20, (c) WDS/Luminous Dash

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More