Home Belgisch MAUGER 90 SEATS-90 MINUTES Melle (21/09/2019).

MAUGER 90 SEATS-90 MINUTES Melle (21/09/2019).

by Luminous Dash

De kerk van Gontrode in Melle is feeëriek uitgelicht voor het eerste concert in de 90seats90minutes-reeks. Om negen uur zijn de negentig zitplaatsen ingenomen. MAUGER bijt de kop eraf, en die hebben met Sunday Competition een knappe debuutplaat uit.

Het nummer In A Haze zet onmiddellijk de toon van de intieme set. Wat volgt is een reeks oorwurmen als Come To The City, Route Du Soleil, Streets Run Dry en Grace Plays Alone. Strak gespeeld met harmonieuze samenzang. Het speelplezier en de doorleefde intensiteit houden het publiek bij de les. Het stemmen van de gitaren en pauze tussen de nummers halen jammer genoeg soms wat de vaart uit de set.

Tijdens de bisronde sluit Mauger af met een magisch drieluik. Waarom werd er niet gedanst tijdens Time To Choose? I’m Always Fine sneed het publiek de adem af met een loepzuivere zang. De kers op de taart was het lekkere No Time To Look At You. Hattrick.

Mauger maakte de negentig minuten rond door enkele nieuwe nummers te spelen. Als die nieuwe plaat er is, zien we Mauger ongetwijfeld terug in de Gontrode. Melle was overduidelijk “Up for the weekend.”

Check de Facebookpagina van 90seats90minutes voor verdere concerten.

GEERT VAN LIERDE

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More