Home LiveFoto's LUCKYMAN + LARS Nijlen, Gildenzaal (02/03/2024)

LUCKYMAN + LARS Nijlen, Gildenzaal (02/03/2024)

by Erik Janssens

Op zaterdag 2 maart 2024 speelde Luckyman in een goedgevulde Gildenzaal in Nijlen. Met samen meer dan 30 jaar podiumervaring vonden de muzikanten en songwriters Jannes van Houtven en Niels Paelinck elkaar in hun gedeelde passie voor muziek. Die passie wilden ze laten samenvloeien in een muzikaal project: Luckyman was al snel geboren. 

Luckyman

Singer-songwriter Lars Verstraete, een 27-jarige zanger uit Sint-Niklaas, mocht de avond openen. Aan de drums versterkt door Kevin Van Rillaer uit Nijlen zelf en aan de bas door Nicola Savic. Lars bracht voor het eerst live zijn nieuwste single Vogelvrij die sinds kort te horen is op de radio. Tijdens hun 30-minuten durende set speelden ze nog twee nieuwe nummers en een aantal covers. Het publiek was positief verrast en zeer enthousiast.

Lars Verstraete

De nummers van Lars Verstraete zijn te beluisteren op Spotify.

Luckyman brengt toegankelijke popmuziek om zijn publiek te plezieren, te steunen en te troosten. Hun nummers bestaan uit harmonische zanglijnen, fijne ritmes, opzwepende gitaarriffs en sfeervolle keyboard geluiden. 
Deze avond speelde Luckyman met een 10-koppige liveband een sterke show van 60 minuten. Naast een professionele muzikale bezetting uit Nederland werden ze ook nog eens versterkt met backing vocals door de razend populaire groep Impact Vocals die onder meer opnames deden voor Metejoor en Bart Kaël.

Luckyman

Het publiek genoot zichtbaar van dit kleinschalig maar zeer professioneel gebrachte optreden.

Luckyman bracht in het verleden een aantal singles uit zoals Blinded, U en Paradise. Hun recente single Love Train is, net zoals de vorige, te beluisteren op Spotify, Apple Music, Deezer, Youtube en de Vlaamse Radiozenders.

Luckyman: Facebook – Instagram
Lars: Facebook – Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More