Home LiveFoto's LIQUID MOLLY & RONKER Brugge, De Kelk (28/10/2022)

LIQUID MOLLY & RONKER Brugge, De Kelk (28/10/2022)

by Johan Vanparys

Drie erg jonge gasten uit Gistel richtten de grungeband Liquid Molly op en veroverden eind 2021 de publiekprijs van Sound Track. Nu bijna één jaar later staan ze op het podium van De Kelk in Brugge en ja, ze zijn nog beter, nog harder. De muziek die ze brachten en de energie die ze uitstraalden, maakte stilstaan onmogelijk. De eerste band van de avond zorgde er al voor dat onze nek pijn deed van het headbangen.

Met één been diep geworteld in het gitaargeweld uit de nineties en het andere verstrengeld in de galm van de jaren 80 balanceert Ronker bewust op de rand van uitersten. Blackened postpunkgaze voor Nine Inch Nails fans, of gewoon pure noise? Ronker, de vierkoppige gitaarband uit Denderleeuw liet de boxen van De Kelk knallen! De energie waarmee deze mannen de zaal innamen en de goesting waarmee ze hun muziek brachten, droop er van af en het publiek is volledig mee!

Liquid Molly: Facebook Instagram

Ronker: Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More