Home Live COCAINE PISS, OOZING WOUND & CHEENA Antwerpen, Het Bos (18/11/2016)

COCAINE PISS, OOZING WOUND & CHEENA Antwerpen, Het Bos (18/11/2016)

by Luminous Dash

Een stukje natuur in het centrum van Antwerpen? Niet helemaal, Het Bos is een concertzaal, restaurant, bar, waar ook culturele en artistieke projecten doorgaan. Er gaat veel aandacht naar het welzijn van onze planeet, de drankjes zijn er bio en door hun tap loopt zelfs biopils! Daarnaast is het een heel gezellige locatie die gedecoreerd wordt met hippe voorwerpen en retro-fauteuils.  Een meer dan leuke plek voor concerten, en deze vrijdagavond was het de beurt aan Cheena, Oozing Wound en Cocaine Piss.

Om 21 uur opende de rock ’n roll-punkband Cheena met 7 Nights.  Ze hadden er zin in, na het eerste nummer ging het T-shirt van de drummer al uit.  De New Yorkers die net Spend The Night With… op Sacred Bones Records uitbrachten, speelden met veel enthousiasme en er was veel interactie tussen de muzikanten. Om af te sluiten speelden ze Liberated Animal met een slidegitaar die het geheel een heel funky groove gaf.

Ook bij Oozing Wound spatte het enthousiasme van het podium. De nieuwe drummer Casey speelde heel strak, bijna als een beest. Hij grapte halverwege dat hij already dead was. ‘You’ll be fine’ antwoorde de bassist al lachend. Aan humor was er geen tekort. Alles klonk live nog beter dan op het studiowerk. De basgitaar klonk hard en had de ideale hoeveelheid distortion. Oozing Wound is dus een band die je live zeker niet wil missen.

Cocaine Piss, het punkwonder uit Luik blies iedereen weg. Hun debuutplaat heet The Dancer en aan dansers had Het Bos geen tekort. Spontaan gooide iedereen zich op de dansvloer. Halverwege de set ging het dak er helemaal af met een van hun populaire meezingers Sex Weirdos. Het publiek vroeg een extra nummer en die kregen ze. Fuck This Shit, Sex Weirdos en Pussy kwamen er nog bij en wel nog instrumentaal ook, want tijdens een van de nummers ging Aurélies micro stuk. Al dansend mengde Aurélie zich tussen het publiek. Het was alweer een show vol energie, zowel van de band als van de toeschouwers.

DRIES VAN LOOCKE

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More