Home Belgisch ARBEID ADELT! De Panne, Seaside Revisited (16/04/2016)

ARBEID ADELT! De Panne, Seaside Revisited (16/04/2016)

by Luminous Dash

Arbeid Adelt! is terug en dat kon op deze site al lezen. Seaside Revisited is een festival op poten gezet ter nagedachtenis van het legendarische Seaside Festival dat doorging in De Panne medio jaren ’80. Nostalgie troef dus met een combinatie van concerten en Dj’s die teruggrijpen naar die jaren ’80. Als surplus werden beelden van het festival op groot scherm geprogrammeerd voor en na het optreden.

Arbeid Adelt! heeft ook een band met het Seaside Festival. Luc Van Acker stond in 1984 op het podium, Marcel Vanthilt was tweemaal presentator. Bovendien sprong Arbeid Adelt! in 1985 onverwacht in toen er een groep uitviel.

Het eerste deel van de set bestond vooral uit nummers van het nieuwe album ‘Slik’ wat wij best kunnen smaken! Daarna volgde de grote hits zoals: De dag dat het zonlicht niet meer scheen, Lekker Westers, Death Disco, Jonge helden, Systeem.

Een zeer geslaagde avond en we kijken al uit naar de volgende editie!

Arbeid Adelt! by Luminous Dash
Arbeid Adelt! by Luminous Dash
Arbeid Adelt! by Luminous Dash
Arbeid Adelt! by Luminous Dash
Arbeid Adelt! by Luminous Dash

Luminous DashARBEID ADELT! De Panne, Seaside Revisited (16/04/2016)

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More