Home Festival Line-up voor UHODA Jazz à Liège Festival is compleet!

Line-up voor UHODA Jazz à Liège Festival is compleet!

by Björn Comhaire

Al meer dan drie decennia is Jazz à Liège hét internationale festival dat jazzliefhebbers niet mogen missen.

Elk jaar streeft het festivalprogramma ernaar om te laten zien dat jazz voor iedereen toegankelijk is. Met een genre dat voortdurend evolueert en de grenzen van stijlen verlegt, biedt Uhoda Jazz à Liège een van de meest diverse internationale line-ups in België en de Euregio.

Gedurende vier dagen zal een selectie van topartiesten de stad laten bruisen met jazzmuziek, vanaf enkele van de meest iconische locaties in de Cité Ardente. Als een van de eerste grote muzikale evenementen van het jaar, vervult het festival zijn rol als ontmoetingsplaats voor jazzliefhebbers in het voorjaar.

Naast gevestigde namen staat ook de nieuwe jazzscene centraal, met een breed scala aan opkomende talenten die het podium zullen betreden.

Van 2 tot 5 mei 2024 zullen SNARKY PUPPY, GOGO PENGUIN, SHABAKA, KAMAAL WILLIAMS, MAKAYA MCCRAVEN en vele anderen te zien zijn op het UHODA JAZZ À LIÈGE festival, gelegen in het bruisende hart van de Cité Ardente. Het festival vindt plaats in zes gerenommeerde zalen in het hart van Luik, waaronder Le Forum de Liège, Le Trocadéro de Liège, Le Reflektor, La Cité Miroir, L’Hôtel de Clercx en Le Regina Club, en Les Chiroux. 

Programma overzicht:

2/05
– EMILE LONDONIEN – Regina Club – Info
– FERDI– Reflector – Info

3/05
– IFE OGUNJOBI – Reflektor – Info
– JAZZMEIA HORN – Cité Mirior – Info
– ROBIN VERHEYEN TRIO – Regina Club – Info
– THE BRUMS – Regina Club – Info

4/05
– TENDERLONIOUS – Reflektor – Info
– SHABAKA – Trocadéro – info
– KAMAAL WILLIAMS – Reflector – Info
– ADJA – Les Chiroux – Info

5/05
– LAKECIA BENJAMIN – Reflector

Meer info en tickets vind je hier.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More