Home Festival Leffingeleuren strooit met een derde reeks namen

Leffingeleuren strooit met een derde reeks namen

by Hannelore Dieleman

Leffingeleuren, het festival dat ondertussen aan de 46e editie toe is, komt met 7 nieuwe namen, waarmee het huidige totaal op 30 komt. De muzikale driedaagse vindt plaats in en rond Café De Zwerver en de kerktoren van het pittoreske West-Vlaamse Leffinge van 15 t.e.m. 17 september. Met concerten, dj’s, animatie en een gevarieerde keuze aan lekker eten en diverse bars, noemen ze zichzelf een ontdekkingsfestival. Een festival waar bands geprogrammeerd worden die niet zomaar overal te zien zijn.

Uit eigen land worden The Hickey Underworld en Johannes Is Zijn Naam aan de affiche toegevoegd. Uit de garage-scene krijgen we Frankie Traandruppel en Kookaburra. Met roots verder van huis is er ook CHOUK BWA & THE ÅNGSTRÖMERS, een Haïtiaans-Belgische samenwerking en Taqbir uit Marokko, een ware politieke punkband. En last but not least, helemaal uit de Verenigde Staten is er Lael Neale, een Amerikaanse indierock zangeres.

Voor tickets en meer info: www.leffingeleurenfestival.be

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More